מה זה מרנג?
מרנג הוא סוג של קינוח העשוי לרוב מחלבונים מוקצפים וסוכר. ניתן להשתמש בו לתוספת של פשטידות וקינוחים אחרים, או שניתן לאפות אותו לכדי פינוק קל ואוורירי. מרנג הוא קינוח פופולרי, אבל זה יכול להיות מסובך להכנה. לדעת איך לתקן בעיות מרנג יכול לעזור לך להכין מרנג מושלם בכל פעם.
בעיות מרנג נפוצות
מרנג יכול להיות קפדני ויש כמה בעיות נפוצות שיכולות להתרחש. להלן כמה מבעיות המרנג הנפוצות ביותר וכיצד לתקן אותן.
מרנג רך מדי
אם המרנג שלך רך מדי, זה יכול להיות בגלל שהוספת יותר מדי סוכר או לא מספיק חלבונים. כדי לתקן זאת, אתה יכול להוסיף עוד חלבונים או להפחית את כמות הסוכר שאתה משתמש.
מרנג זה קשה מדי
אם המרנג שלך קשה מדי, זה יכול להיות בגלל שהוספת יותר מדי חלבונים או לא מספיק סוכר. כדי לתקן זאת, אתה יכול להפחית את כמות החלבונים או להגדיל את כמות הסוכר שאתה משתמש.
מרנג לא נוקשה
אם המרנג שלכם לא נוקשה, יכול להיות שזה בגלל שלא הקצפתם אותו מספיק או שהוספתם יותר מדי נוזלים. כדי לתקן את זה, אתה יכול להקציף את המרנג זמן רב יותר או להפחית את כמות הנוזלים שבהם אתה משתמש.
המרנג דביק מדי
אם המרנג שלך דביק מדי, זה יכול להיות בגלל שהוספת יותר מדי נוזלים או לא מספיק סוכר. כדי לתקן זאת, אתה יכול להפחית את כמות הנוזל שאתה משתמש או להגדיל את כמות הסוכר שאתה משתמש.
טיפים להכנת מרנג מושלם
הנה כמה טיפים להכנת מרנג מושלם בכל פעם:
- השתמש בחלבונים טריים.
- ודא שהקערה והכלים שלך נקיים מכל שמן או שומן.
- מוסיפים את הסוכר לאט ומערבבים עד שהוא נמס במלואו.
- מקציפים את החלבונים עד שהם נוקשים ומבריק.
- מוסיפים את כל חומרי הטעם או הצבעים לאחר הקצפת החלבונים.
על ידי ביצוע העצות האלה, אתה יכול להכין מרנג מושלם בכל פעם. למידע נוסף, בקר בוויקיפדיה .