דף הבית » הכי חם » איך לתקן פשטידה מתוקה | מדריך לתיקון עוגות
איך לתקן פשטידה מתוקה | מדריך לתיקון עוגות

איך לתקן פשטידה מתוקה | מדריך לתיקון עוגות

תיקון פאי מתוק

מה אתה צריך

  • קרום פאי
  • מילוי
  • שטיפת ביצה
  • סוכר

שלבים לתיקון עוגה מתוקה

  1. מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס.
  2. מרדדים את בצק הפאי ומניחים אותו בצלחת פאי בגודל 9 אינץ'.
  3. מוסיפים את המילוי לבצק הפאי.
  4. מערבבים יחד את שטיפת הביצים והסוכר ומברישים את החלק העליון של הפאי.
  5. אופים את הפאי במשך 45 דקות או עד שהקרום מזהיב.
  6. תנו לפשטידה להתקרר לפני ההגשה.

טיפים לתיקון עוגה מתוקה

הכנת פשטידה מתוקה יכולה להיות עסק מסובך. הנה כמה טיפים שיעזרו לכם להכין פשטידה טעימה בכל פעם:

עֵצָה תיאור
השתמש בקרום העוגה הנכון שימוש בסוג הנכון של קרום פשטידה הוא המפתח להכנת פשטידה מתוקה טעימה. לקבלת קרום מתקלף, השתמשו בקרום המבוסס על קיצור. לקבלת קרום רך יותר, השתמש בקרום על בסיס חמאה.
אל תמלא יתר על המידה הקפידו לא למלא יותר מדי את הפאי. מילוי רב מדי עלול לגרום לקרום להיות רטוב ולפשטידה לעלות על גדותיו.
אופים עד להזהבה אופים את הפאי עד שהקליפה מזהיבה. זה יבטיח שהקרום מבושל והמילוי מתייצב.

בעזרת הטיפים האלה, תוכל להכין פשטידה מתוקה טעימה בכל פעם.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן