תיקון פאי מתוק
מה אתה צריך
- קרום פאי
- מילוי
- שטיפת ביצה
- סוכר
שלבים לתיקון עוגה מתוקה
- מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס.
- מרדדים את בצק הפאי ומניחים אותו בצלחת פאי בגודל 9 אינץ'.
- מוסיפים את המילוי לבצק הפאי.
- מערבבים יחד את שטיפת הביצים והסוכר ומברישים את החלק העליון של הפאי.
- אופים את הפאי במשך 45 דקות או עד שהקרום מזהיב.
- תנו לפשטידה להתקרר לפני ההגשה.
טיפים לתיקון עוגה מתוקה
הכנת פשטידה מתוקה יכולה להיות עסק מסובך. הנה כמה טיפים שיעזרו לכם להכין פשטידה טעימה בכל פעם:
עֵצָה | תיאור |
---|---|
השתמש בקרום העוגה הנכון | שימוש בסוג הנכון של קרום פשטידה הוא המפתח להכנת פשטידה מתוקה טעימה. לקבלת קרום מתקלף, השתמשו בקרום המבוסס על קיצור. לקבלת קרום רך יותר, השתמש בקרום על בסיס חמאה. |
אל תמלא יתר על המידה | הקפידו לא למלא יותר מדי את הפאי. מילוי רב מדי עלול לגרום לקרום להיות רטוב ולפשטידה לעלות על גדותיו. |
אופים עד להזהבה | אופים את הפאי עד שהקליפה מזהיבה. זה יבטיח שהקרום מבושל והמילוי מתייצב. |
בעזרת הטיפים האלה, תוכל להכין פשטידה מתוקה טעימה בכל פעם.