רכיבים
סוכר
הוספת עוד סוכר היא הדרך הנפוצה ביותר לתקן עוגה בטעם מר. זה יעזור לאזן את הטעם ולהוסיף מתיקות. בהתאם למתכון, ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מכוס סוכר.
טמפרטורת אפייה
אם העוגה מרירה מדי, יכול להיות שזה בגלל שנאפתה בטמפרטורה גבוהה מדי. נסו להוריד את הטמפרטורה ב-25 מעלות ולאפות למשך זמן ארוך יותר.
מלח
הוספת קורט מלח יכולה לעזור לאזן את הטעמים בעוגה. אם לעוגה יש טעם מר מדי, נסו להוסיף קורט מלח לבלילה.
תמצית וניל
תמצית וניל היא דרך מצוינת להוסיף מתיקות וטעם לעוגה. אם לעוגה יש טעם מר מדי, נסו להוסיף לבלילה כפית תמצית וניל.
ציפוי
אם לעוגה יש טעם מר מדי, נסה להוסיף ציפוי מתוק למעלה. זה יעזור לאזן את הטעמים ולהוסיף מתיקות. אתה יכול להשתמש בציפוי שנקנה בחנות או להכין לבד עם חמאה, סוכר ותמצית וניל.
סיכום
תיקון עוגה בטעם מר קל עם החומרים והטכניקות הנכונות. הוספת עוד סוכר, התאמת טמפרטורת האפייה, הוספת קורט מלח והוספת תמצית וניל יכולים לעזור לשפר את הטעם של העוגה. אתה יכול גם להוסיף ציפוי מתוק לחלק העליון של העוגה כדי לעזור לאזן את הטעמים.
לטיפים וטריקים נוספים כיצד לתקן עוגה בטעם מר, בדוק את הסרטון הזה .